Dette sier mine klienter

At jeg fant Trine og hadde henne som en støttespiller i den største krisen jeg har hatt i mitt liv, har gjort meg til den jeg er i dag.

Jeg hadde mistet meg selv, bærte masker, var destruktiv, «flyktet», hadde ikke ro og var ytrestyrt. Trine har gitt meg verktøy til å håndtere det. Hun har lyttet til meg, grått med meg, og veiledet meg i en ny retning til en bedre utgave av meg selv.

  • Jeg har lært at jeg kan ikke bare ta meg sammen, fordi jeg ER sammen
  • Jeg har tatt valg som har vært vonde, og lært at det er greit
  • Jeg har lært å gå i aksept
  • Jeg har lært å gi slipp
  • Jeg har lært at andres handlinger er deres valg
  • Jeg har lært at et nei til andre, er et ja til meg selv

Trine har backet meg opp i alle settinger, sneket inn råd og vink og vært «streng» på sin snille måte, når jeg har trengt det. Stått støtt ved siden av meg med en trygghet og en tillit som er helt unik. Trine har en kompetanse og en formidlingsevne som gjør at jeg fikk troen tilbake. Troen på meg og troen på at det går fint. Trygve Skaug har skrevet: «Uten deg, hadde jeg ikke sjans». Og uten deg Trine, hadde jeg ikke sjans. Sitat Trine: «Det kommer til å gå bra». Det gikk bra.

Jeg er deg evig takknemlig!

Kvinne

Da jeg fant Trine, så fant hun meg.

Jeg følte virkelig at jeg hadde mistet meg selv og gått meg vill i livet. Det kom til et punkt der jeg opplevde å stå i fare for å miste alt jeg hadde, alt som betydde noe for meg, uten å klare å redde det. Sånn som når du mister en kopp i gulvet; du merker at du mister koppen og prøver fomlete å få tak i den før koppen treffer gulvet... jeg var blitt en versjon av meg selv som jeg ikke likte. Det var da en venn av meg anbefalte meg Trine.Jeg husker så godt følelsen jeg fikk da jeg traff henne for første gang... Jeg klarte å puste litt... Jeg turte ikke håpe på at hun kunne hjelpe meg, men jeg kjente at jeg klarte å puste litt. Det tok ikke lang tid før jeg begynte å håpe, tro og forstå at hun faktisk kom til å hjelpe meg. Jeg tror det er godheten hennes. Hun vil virkelig hjelpe og hun bryr seg om. Hun viser ekte følelser og lager et trygt rom. Hun har aldri krevet noe som helst annet enn at jeg tar vare på hjertet mitt. Sammen fant vi ut av hva som skulle til for å ta vare på akkurat mitt hjerte. Og for hver gang jeg gikk ut av det trygge rommet hos Trine, følte jeg meg litt sterkere og litt mer klar for å håndtere verden og livet.For meg ble Trine et mykt og trygt pledd som lå akkurat der koppen traff... og den knuste aldri.

Kvinne (31)

Jeg er så glad for at jeg fant Trine. Jeg er så glad for at akkurat hun har hjulpet meg gjennom en tung tid.

Hun er varm, god og hun forstår. Jeg merket det med en gang jeg kom til henne at hun virkelig ville hjelpe og at hun brydde seg. 


Jeg var dypt deprimert da jeg var hos Trine første gang. Jeg så ingen fremtid. Alt var bare mørkt. Trine fikk meg opp igjen, og det er jeg takknemlig for. 


Jeg er god nok som den jeg er. 

Mann (33)

Da jeg våknet en dag og innså at jeg ikke lengre var lykkelig – faktisk ganske deprimert og rådløs – forstod jeg at jeg måtte foreta meg noe.

Jeg fant Trine på nettet, leste om henne, men fant ikke helt motet til å ta kontakt. Jeg har alltid sett på det å "snakke med noen" om personlige problemer som et nederlag og terskelen var høy for å ta kontakt. Etter en tid, der jeg gikk like deprimert og tom, ble jeg anbefalt Trine av en person, ved er ren tilfeldighet. Det var det som ga meg den siste dytten til å ta kontakt. Det har jeg ikke angret på et sekund.Trine lytter og har en egen evne til å forstå hva jeg mener uansett hvor rotete og usammenhengende det er i hodet mitt - og så spør hun spørsmål du ikke har tenkt på å stille deg selv, eller som du har unngått. Dette gjør hun på en måte som gjør det helt naturlig og ufarlig å snakke om. Jeg var faktisk veldig overrasket over hvor behagelig og ufarlig det hele var fra første time.Trine hjalp meg å finne tilbake til den gode selvfølelsen og den glade fyren jeg alltid har vært. Hun lærte meg å bli bevisst på de viktige tingene i mitt liv og ga meg enkle verktøy for å sikre positive og varige endringer.Jeg er en gladere og sikrere person fordi jeg valgte å ta den vanskelige avgjørelsen å søke Trines hjelp, og hun har mine varmeste anbefalinger.

Mann (45)

Jeg er et voksent barn med en oppvekst preget av omsorgssvikt.

Mine foreldre hadde nok med seg selv, og visste ikke hvordan de kunne gi meg evne til å mestre livet. Men jeg «klarte meg» på et vis, selv om livet vekslet mellom perioder med avhengighetspregede fluktmekanismer og grenseløshet på den ene siden, og kontrollbehov, arbeidsnarkomani, perfeksjonisme og «flink pike»-syndrom på den andre siden. Og strev – jeg trodde jeg måtte streve enda hardere og mer for at livet skulle bli bare litt bedre. Det endte tilslutt i en lang periode med alvorlig utbrenthet.

Tilfeldigheter gjorde at jeg fikk høre om Trine. Hun møter meg med seg selv og sine erfaringer, hun kjenner seg igjen og ser meg, og gir av seg selv. Det gjør at jeg føler at jeg har verdi og er verdifull. Jeg har tidligere erfaringer med terapi, hvor jeg følte meg som «klienten» – hun med problemene, hun som skulle repareres med behandling.

Hos Trine har jeg følt meg likeverdig helt fra starten. Hos henne har jeg jobbet meg gjennom sorg og savn, vonde opplevelser i barndom og oppvekst, og skam over konsekvenser jeg har påført meg selv i voksen alder. Jeg er veldig takknemlig for at hun med stødig og mild hånd har guidet meg på veien til et bedre jeg, eller til mitt egentlige jeg, kanskje jeg skal si. Jeg er takknemlig for de redskap jeg har fått og de kloke tilbakemeldinger hun har gitt med meg på vegen. Jeg er takknemlig for gode øvelser og ‘lekser’ jeg har fått, som har hjulpet meg til å komme dypere inn i forståelsen av hva som har påvirket meg, og hvordan – og ikke minst hvordan jeg har utviklet ubevisste beskyttelses- og fluktmekanismer som hjalp det skadde lille barnet jeg en gang var, men som i voksen alder bare har bidratt til å beholde traumene.

Det jeg har satt mest pris på er at Trine møter meg som det mennesket hun er, md hele seg – ikke med en tittel, en utdannelse, en teori eller en metode. Trine står for en terapiform jeg opplever som nær, varm, menneskelig, likeverdig og hel. Jeg hadde aldri på forhånd trodd at jeg skulle tørre å være så modig, og oppnå så mye. Nå kan jeg gi meg selv den omsorgen jeg ikke fikk som barn, og jeg vet hva jeg må gi meg selv for å ha det bra.

Kvinne (49)

Jeg oppsøkte Trine for første gang med litt redsel og frykt, nysgjerrighet og en stor grad av skepsis.

Allerede i første møte med Trine opplevde jeg noe trygt, nært og hjertevarmt. Jeg følte tillit, respekt og en tilstedeværelse langt utover det jeg hadde forventet meg. Jeg har etterhvert hatt mange møter hos Trine.

Trine ser meg og hun lytter til meg. Hun utfordrer meg. Hun åpner øynene mine og viser meg nye måter å tenke på. Måter som gjør at jeg er i stand til å takle hverdagens små og store utfordringer på en bedre måte. Måter som gir meg en følelse av å være god nok.

Jeg har funnet mitt rom hos Trine. Et rom der jeg kan være bare meg,akkurat slik jeg er.Det føles godt.Trine gjør meg godt.

Kvinne (53)

Jeg tok kontakt med Trine da min angstlidelse ble så stor at den styrte hverdagen min.

Den hemmet meg fra å fungere i jobb, sosialt liv samt på hjemmebane.

Jeg startet da i ukentlig samtaleterapi hvor jeg utførte øvelser innen gestalt, kognitiv terapi og annen samtaleterapi i veien tilbake til et liv hvor jeg mestrer min angst og den ikke lenger begrenser meg.

På veien har jeg fått med meg en verktøykasse full av teknikker og øvelser som jeg tar frem ved behov i min nye hverdag. Jeg gikk til behandling i 6 måneder og har nå hatt min avslutningssamtale hos Trine.

Jeg går ut av terapien som en sterkere og mer ærlig versjon av meg selv. Trine har hjulpet meg til å lære å leve med angsten og lært meg til å kjenne aksept for den jeg er. Nå styrer jeg mine egne tanker, og det er ikke lenger tankene som styrer meg.

Kvinne (25)

Takk Trine

for at du åpner mine øyner når jeg er klar for det

Takk for att du alltid lyssner til det jeg har å si

Takk for att du får mig att forstå att jeg aldrig er feil

Takk for att du finner orden åt mig når jeg mistet dem

Takk for att du får mig til å lyssne til mitt hjerte når hodet er fullt av kaos

Takk for att du leder meg tilbake på min sti når jeg gått meg vill

Takk Trine for att du hjelper meg bli hel

Kvinne

Hei!

Grunnet helsemessige årsaker er Din Mestring for tiden avviklet på ubestemt tid. Jeg beklager for dette og ønsker deg alt godt.

Trine